Com fer la inscripció al congrés?

Les inscripcions al congrés són on line, i per fer-les efectives, cal emplenar el Formulari d'inscripció que trobareu seguidament.

 

El preu d'inscripció al congrés és de 10€, i aquests s'hauran d'ingressar al Núm de CC de la Secretaria Tècnica del congrés tan bon punt s'hagi enviat el formulari; d'aquesta manera, la inscripció estarà finalitzada i us enviarem un correu electrònic per confirmar la vostra inscripció.

 

Número de CC per l'ingrés de la inscripció:

2013-0356-69-0200637381

Catalunya Caixa

 

Per qualsevol dubte o qüestió, podeu adreçar un correu electrònic a la Secretaria Tècnica del Congrés: correu@o3sac.org

Formulari d'inscripció al congrés:

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.

1. D'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran tractades amb la deguda seguretat i confidencialitat i s’inclouran als fitxers de què disposa la secretaria tècnica del congrés a fi de gestionar la inscripció al 1r congrés del tercer sector ambiental. Els titulars de les dades poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant un correu electrònic a correu@o3sac.org o un escrit ,amb fotocòpia del DNI, al responsable del fitxer: o3sac - Torre Jussana, av. cardenal Vidal i Barraquer, 30  08035 Barcelona.


2. Amb l’enviament del formulari d’inscripció autoritzeu a l’organització a difondre el vostre mail de contacte als assistents i ponents del 1r congrés del tercer sector ambiental de Catalunya.

CongresO3sac_5XATRACfilms
CongresO3sac_6XATRACfilms
CongresO3sac_4_XATRACfilms
CongresO3sac_11XATRTACfilms
CongresO3sac_3XATRACfilms
CongresO3sac_34XATRACfilms
CongresO3sac_31XATRACfilms
CongresO3sac_32XATRACfilms
CongresO3sac_30XATRACfilms
CongresO3sac_2XATRACfilms

Organitzen:

Amb el suport de: